0producte(s)

No tens productes a la cistella de la compra.

Compra un projector a Grup Carrera

Com comprar-me un projector de vídeo a la meva mida?

Les opcions que t’ofereixen els projectors de vídeo són incomptables. Gran qualitat d’imatge, connexions de tot tipus i, sobretot, múltiples experiències a pantalla gran. Gaudeix de les pel·lícules com si fossis al cinema o dels partits i esdeveniments esportius que facin a la TV com si estiguessis arran de gespa.

Comprar un projector et pot servir, a més, per disposar en ocasions especials d’un televisor més gran que el que tens a casa, arribant a superar les 100’’, i et pot donar un bon cop de mà professional si necessites exposar la teva proposta emprenedora davant nous clients. En trauràs el màxim rendiment.

Què haig de tenir en compte per triar un projector?

Distàncies i portabilitat

Abans de comprar un projector, és important que et facis un parell de preguntes: Quina mida de pantalla vull aconseguir? A quina sala posaré el projector? Tinc pensat utilitzar-lo en altres espais de la casa?

Un cop hagis definit la mida de la pantalla que vols aconseguir i el lloc on faràs ús de l’aparell, és important que mesuris la distància aproximada que hi haurà entre la pantalla i el projector. Cada projector té les seves pròpies lents i permet, en conseqüència, una diagonal de pantalla diferent que pots ampliar en alguns casos fent ús del zoom. Si vas a una botiga Grup Carrera i els dónes aquesta informació et sabran recomanar quin és el model que millor s’adapta a l’espai que tens.

D’altra banda, si vols emportar-te el projector per utilitzar-lo a emplaçaments diferents, et recomanem que tinguis present el pes. A mateixes condicions, un projector més lleuger et donarà més flexibilitat i comoditat.

Potència lumínica

És la principal característica a l’hora de triar quin és el projector que més s’adapta a l’ús que es vol fer. La potència lumínica es mesura en lúmens ANSI i suposa la quantitat de llum que és capaç de projectar l’aparell per fer que la imatge sigui visible. Si en vols fer un ús domèstic per projectar una pel·lícula o un vídeo en una habitació a les fosques, en tindràs prou amb un projector de 1.000 lúmens. Si, en canvi, vols que la imatge es vegi en habitacions més il·luminades o vols fer alguna projecció en públic en espais més oberts, necessitaràs que la potència lumínica superi els 1.600 lúmens.

Contrast

Com més gran sigui el contrast, millor podràs distingir les diferències entre els tons negres i els tons blancs. Si l’utilitzaràs per fer projeccions molt bàsiques i amb colors molt contrastats, podràs fer ús de contrastos entre 1.200:1 i 1.500:1, però si vols versatilitat i una bona imatge fins i tot en condicions de molta llum, hauràs de buscar valors de contrast superiors a 1.500:1. Si vols gaudir de la màxima qualitat i tenir una experiència completa, opta per un contrast que arribi als 2.000:1.

Tecnologia de projecció

Els projectors actuals treballen principalment amb dues tecnologies: LCD i DLP. Els projectors de vídeo LCD són més assequibles econòmicament, ofereixen una imatge molt brillant i amb colors amb bon nivell de saturació, però són una mica menys fidels a l’hora de projectar imatges de gran contrast o en blanc i negre i les seves làmpades tenen una vida limitada (entre 2.000 i 4.000 hores d’ús).

Els projectors DLP pugen més de preu, però a canvi ofereixen un contrast nadiu superior i tenen una vida útil més llarga perquè no es troben afectats per la duració de la làmpada.

Aprofiteu també per consultar si el projector és compatible amb la tecnologia 3D si disposeu de vídeos o pel·lícules que en facin ús. Així podreu aconseguir una experiència molt més integradora i agradable.

Resolució

En la majoria dels casos podreu tenir suficient amb una resolució de 720p (1.280 x 720 píxels) però si voleu treure el màxim rendiment als vostres vídeos en alta definició, us haureu de decantar per un model amb 1.080p (1.920 x 1.080 píxels).

Fixeu-vos també en el format o resolució nativa del projector per saber si està preparat originalment per crear una imatge en format tradicional (4:3), panoràmic (16:9) o bé si es pot adaptar a la projecció de totes dues opcions.

Connexions

És important que abans d’adquirir un projector tinguis present amb quins dispositius vols utilitzar-lo i com els hauràs de connectar per gaudir de la imatge a pantalla gran. Els projectors avancen en paral·lel a la resta de la tecnologia audiovisual i per això podràs trobar les habituals connexions DVI, VGA però també projectors amb entrada HDMI o Displayport.

Si vols connectar-hi un DVD o un portàtil vell, només necessitaràs un projector de vídeo amb entrada VGA, però si hi penses posar un BluRay, un portàtil nou o connectar la XBOX 360 o la PS4 al projector, et farà falta una sortida HDMI.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Projectors

Configura sentit descendent

   

1 Article(s)

Configura sentit descendent

   

1 Article(s)