0producte(s)

No tens productes a la cistella de la compra.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Aire Condicionat

Comprar aire condicionat

Arriben nous aires a Grup Carrera... i a casa teva

Vols Instal·lar un aparell d'aire condicionat?

Dons ets al lloc adequat: a Grup Carrera. No tan sols disposem de centenars d'aparells de tota mena en stock al nostre magatzem central, sinó que tenim una gran xarxa d'experts distribuïts per tot el territori.

Tot el que cal saber si et vols comprar un aire condicionat

Si vols estalviar-te les onades de calor o dormir de gust, un aire condicionat sempre és una bona idea.
Però si tens dubtes pel que fa al tipus d'aparellque més et convé... cap problema, hi som per ajudar-te.

Vull saber-ne més

De quantes frigories ha de ser el meu aire condicionat?

Les frigories són una mesura clau per entendre la potència d’un aire condicionat. Són parents de les calories, ja que en tots dos casos mesuren l’eficàcia escalfant o produint energia (això ho fan les calories) o... refredant una estança, és clar... Més avall, amb l'ajuda del nostre assessor virtual et podem ajudar a calcular les frigories que necessita el teu aparell

Com escollir un aire condicionat silenciós?

Aquí t’has de fixar en els decibels, les unitats per mesurar el soroll. És important que l’aire sigui silenciós si vols dormir-hi a prop o treballaràs en aquella habitació.
Un sistema d’aire condicionat té dos aparells, l’interior i l’exterior. El més sorollós i on es nota la diferència entre diferents tipus d’aire és l’aparell exterior. Com a referència: un xiuxiueig té uns 20 decibels i el tràfic del carrer sentit des de casa, al voltant de 50. La majoria dels aires que tenim a la teva disposició tenen el mode silención que sols emet un 19dB.

Què cal fer per estalviar amb l’aire condicionat?

Aquesta pregunta és ben senzilla de resoldre: els aires condicionats es regeixen per un sistema d’etiquetes energètiques amb les lletres de l’alfabet molt similar al de la resta d’electrodomèstics. La classe A és la més eficient i la G, la que menys.

Quin tipus d’aire condicionat és millor?

Com ja et pots imaginar: depèn de les teves necessitats. A Grup Carrera tens a la teva disposició dues menes d’aire condicionat.

  • Portàtils: és a dir, aparells d’aire condicionat que pots moure d’una estança a l’altra sempre que tinguin una sortida per l’aire calent a l’exterior. No necessiten cap mena d’instal·lació i solen ser més sorollosos que les instal·lacions fixes de finestra o splits.

  • Splits: segurament aquest és el “típic aire condicionat”: fix, prop del sostre o a la paret. Pot ser part d’un sistema més complex amb diversos aparells i configuracions i és l’opció de moltes llars perquè amb una unitat exterior i diversos aparells interiors es pot refrigerar tot l’habitatge.

Com s’instal·la un aire condicionat?

Si és portàtil no necessita instal·lació i si és d’un dels tipus que en requereix, tenim una bona noticia per tu: a Grup Carrera comptem amb instal·ladors professionals que estaran encantats de dur el teu aparell a casa teva i instal·lar-te’l amb totes les garanties.Configura sentit descendent

   

19 Article(s)

Configura sentit descendent

   

19 Article(s)