Language

Contacta amb nosaltres

Necesites ajuda? A Grup Carrera creiem que l'atenció al client va per sobre de tot el demés. La nostra prioritat principal ets tu i la teva satisfacció, per això treballem per oferir-te una atenció totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats. 

El nostre equip d'atenció al client está aqui per ajudar-te a resoldre tots els teus dubtes o incidències, així que posem a la teva disposició diferents canals perquè puguis contactar-nos com a tu millor et vagi, i sobretot, et poguem donar una resposa immediata. 

Com desitges contactar-nos?

Xat en directe

Xateja en directe amb algun dels nostres agents d'atenció al client i obté una resposta immediata a la teva consulta.

Molt recomanable per resoldre consultes ràpides i/o per orientar el client en com procedir si té cap problema o incidència.

Horari del xat:

De dilluns a dijous: 9:00 - 13:00

Divendres: 9:00 - 13:00

Telèfon

Per a consultes urgents, truca al:

938 51 14 49

Si no és una urgència, recomanem utilitzar qualsevol dels altres canals de contacte per no saturar les línies, ja que encara que intentem atendre a totes les trucades, en algunes ocasions, hi pot haver cua d'espera.

Horari d'atenció telefònica:

De dilluns a dijous: 9:00 - 13:00

Divendres: 9:00 - 13:00

Correu electrònic

Si vols contactar-nos fora de l'horari d'atenció al client, pots fer-ho a través del correu electrònic escrivint a [email protected], tots els correus es gestionen i responen en un termini de 24h des de la recepció del correu. 

Recorda facilitar-nos tota la informació que creguis necessària perquè poguem resoldre la teva consulta de forma ràpida i àgil. Si es tracta d'una consulta en relació a  una comanda ja realitzada, indica'ns el número d'aquesta perquè la poguem identificar ràpidament.