0producte(s)

No tens productes a la cistella de la compra.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Default Category

Comprar nevera Balay

Estàs pensant en renovar el teu frigorífic?

Compra un dels nous frigorífics combinats de la Serie Cristal i et regalen 100 llaunes de beguda*! Aquests models estan disponibles en tres colors que combinen a la perfecció amb la resta d'electrodomèstics de la Serie Cristal: blanc, negre o gris. A més a més, podràs escollir un model de 60cm o 70cm d'ample, per una capacitat extra.

Com participar en la promoció?

Completa el formulari amb les teves dades de contacte per tal que puguem localitzar-te, així com la informació dels teus electrodomèstics. Necessitarem que ens indiqueu quin model has comprat i ens envieu una foto de la placa de característiques del frigorífic.

Per últim, no us oblideu adjuntar la factura de compra. Una vegada Balay rebi el formulari amb totes les dades correcte, es posaran en marxa perquè gaudeixis dels teus refrescos com més aviat millor. Completa el formulari aquí.

Consulta les Bases notarials

Promoció vàlida de 01/04/18 al 31/08/18. *Lot de 100 llaunes de refresc i cervesa de primeres marques de 33 cl. Més informació en bases notarials dipositades davant notari.No hi ha productes que concordin amb la selecció.