0producte(s)

No tens productes a la cistella de la compra.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Black Friday

Ofertes Black Friday - Grup Carrera

Configura sentit descendent

   

18 Article(s)

Configura sentit descendent

   

18 Article(s)

BLACK FRIDAY 2022

El Black Friday 2022 ja és aquí.

El Black Friday serà el proper divendres 26 de novembre de 2022, tot i que no haureu d'esperar fins al Divendres 26 per començar a gaudir de les millors ofertes de Black Friday.

Cada dia de la nostra Black Week serà una nova oportunitat d'aconseguir els millors descomptes en tot tipus d'electrodomèstics, neveres, assecadores, ordinadors, televisors, mòbils ...

Què és el Black Friday?

El Black Friday (també conegut com Divendres Negre) és el dia en què els comerços online realitzen els millors descomptes de l'any.

Aquesta celebració té el seu origen als Estats Units i sempre és el dia següent a el Dia d'Acció de Gràcies. Amb ell arrenca la temporada de compres de Nadal, ja que en cap època de l'any és possible trobar tantes ofertes i molts usuaris avancen les seves compres per estalviar uns euros en els seus regals.

Durant l'esdeveniment, les botigues, normalment de tecnologia, electrònica i informàtica, ofereixen descomptes i ofertes increïbles per temps limitat, encara que aquest esdeveniment té el seu origen en el comerç més tradicional.

Quan és el Black Friday 2022?

El Black Friday 2022 serà el proper divendres 26 de novembre.

Història del Black Friday

Es creu que aquesta tradició de compres va començar a Filadèlfia (EUA) i hi ha diverses teories sobre l'origen del Black Friday.

La versió que coneixem es va originar a Filadèlfia,on s'utilitzava per descriure el dens trànsit de gent i vehicles que abarrotava els carrers a l'endemà d'Acció de Gràcies. L'ús d'aquest terme va començar al voltant de 1961 entre els oficials de policia encarregats de la regulació del trànsit, popularitzant cap a 1966 i estenent-se a la resta dels estats a partir de 1975.

Quan va començar a celebrar-se?

Podem dir llavors que el Divendres Negre se celebra des de mitjans de segle passat i que, des de llavors, l'allau de gent que surt als carrers per aprofitar aquests descomptes especials per avançar les seves compres de Nadal no ha deixat de créixer.

Primer a Estats Units i després a tot Europa. No obstant això, és cert que aquesta tradició nord-americana experimenta un creixement exponencial des de 2005. Sens dubte, el Black Friday s'ha convertit en el dia de majors vendes en el món occidental.

Des de primera hora del matí, a les portes dels comerços es formen enormes cues de clients disposats a ser els primers a entrar i aconseguir productes a preus d'escàndol que solen ser les millors ofertes de l'any.

El Black Friday a Espanya

El Black Friday a Espanya va començar a tenir una rellevància real en 2012, quan diversos comerços físics i online vam començar a celebrar-ho, obtenint grans èxits en vendes, a causa de les increïbles ofertes i descomptes.

Molta gent utilitza aquest esdeveniment com a forma d'avançar-se les compres de Nadal aconseguint de forma anticipada els regals nadalencs dels seus éssers estimats a un cost molt inferior.