0producte(s)

No tens productes a la cistella de la compra.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Grup Carrera, centres de confiança confiança.avantatges.servei.

El que ens defineix, per sobre de tot, són els nostres clients i el que som per a ells.

Som una empresa amb 75 anys d'història i tres generacions dedicades a la venda d'electrodomèstics i tecnologia, un grup de més de 60 botigues i una de les principals plataformes de venda al major d'electrodomèstics de Catalunya.

Som tot això i molt més, perquè treballem cada dia amb la voluntat que el client que ens visita i necessita una rentadora, un frigorífic o un televisor, sàpiga que podem ajudar-lo a escollir el què més li convé i que farem tot el possible per satisfer les seves necessitats.

Aquesta confiança és el que som. Multiplicada per milers de clients.


QUI SOM

Després de gairebé 70 anys com a negoci familiar, l'esperit de la família i el fort vincle emocional amb la nostra gent ja són part del nostre ADN. Hem heretat aquest esperit juntament amb un nom i una reputació, i sabem que aquestes tres coses van i aniran sempre de la mà.
Som un gran grup, centenars de persones, botiguers, una família, 70 anys d'història i un munt de ganes i d'il·lusió per guanyar-nos cada dia la confiança de milers de clients.
Per això teballem i ens esforcem a diari. Per aconseguir els millors preus i els millors productes, perquè arribin tan aviat com sigui possible a destí, per ajudar, assessorar, aconsellar i resoldre els problemes de tots els nostres clients. Això és el que fem. Això és el que som.
En els darrers anys ens hem esforçat molt per optimitzar la nostra plataforma logística, augmentar el volum de negoci i aconseguir acords exclusius amb marques i proveïdors. Tot per garantir valor i competitivitat als nostres clients. Però també hem posat especial dedicació a mantenir i reforçar aquelles qualitats de la nostra identitat que suposen un gran valor per als milers de persones que entren cada dia a les nostres botigues: la proximitat, l'empatia, la confiança i la comunicació.


ALGUNES FITES EN LA NOSTRA HISTÒRIA

tienda Radio Carrera 1946
office-2
office-3
office-4
office-4
office-4
office-4